Dag 3: van Eersel naar Berg en Terblijt

Dag 3: vandaag fietst Danny ruim 80 km van Eertel naar Berg en Terblijt. Danny is rond 09:15 vertrokken. Zijn route gaat grotendeels door België. Rond 11:00 uur was Danny in de omgeving van Neerpelt.
Vanmiddag zal hij in de omgeving van Elsloo Nederland weer binnenrijden om zijn weg te vervolgen door het mooie landschap van Zuid-Limburg en te eindigen in Berg en Terblijt, een dorpje nabij de Cauberg en de Keutenberg in (om in wielertermen te spreken). Hier zal hij verblijven in Saga Bed & Breakfast, waarvan de eigenaren Danny heel vriendelijk een gratis overnachting hebben aangeboden. Waarvoor veel dank!

Update: rond 13:30 uur was Danny al in Maasmechelen en had ie al bijna driekwart van de afstand achter de rug. Aan het einde van de rit wacht het eerste kleine klimmetje. Hij overnacht echter nog nabij de rivier de Geul, maar morgenochtend kan hij direct echt aan de bak. Het dorp heet immers niet voor niets Berg en Terblijt. Via de Geulhemmerweg zal hij dan naar Berg klimmen, een mooie oefening/warming up, en zijn weg vervolgen richting Aken.