Dag 18 – wat een dag

Helaas had de volgauto dus pech en is deze gisterochtend opgehaald. Om niet geheel duidelijke redenen kon deze niet eenvoudig en snel gerepareerd worden, dus is er door de pechhulp van Danny en Rolla een huurauto geregeld. Een voldoende grote auto voor het gevolg + de fiets van Danny moest echter in Genève worden opgehaald.
Dus moest Danny met fiets en al naar Genève worden gebracht. De eerste taxi in de omgeving die met aanhangwagen naar Genève kon rijden was pas om 15:00 uur beschikbaar en kwam ook nog eens een uur te laat. Extra drukte dus bij Genève.

Uiteindelijk waren Danny en aanhang pas rond 22:45 uur weer in de omgeving van Grenoble waar ze overnachten.

Positief punt van de hele dag is dat Danny door het oponthoud weer volop zin heeft om op de fiets te stappen. Helaas moeten er twee etappes geschrapt worden, maar morgen gaat Danny richting Bourg d’Oisans en de voet van de Alpe d’Huez fietsen. Een hele zware rit, dus het is nog even afwachten hoe het zal gaan en Danny kan alle steun gebruiken.
In het weekeinde volgt dan de klim naar Alpe d’Huez.