Blog

Trainingsronde t.b.v. fietstocht naar Alpe d’Huez

Trainingsronde tbv fietstocht naar Alpe d'HuezAfgelopen zondag heeft Danny een flinke fietstocht gemaakt als voorbereiding voor zijn sponsorfietstocht van Egmond aan Zee naar Alpe d’Huez.

De Ronde van de Westfriese Omringdijk was hiervoor een goede mogelijkheid. Danny heeft de langste route van 135 kilometer gefietst. Deze route voerde van Alkmaar via Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Kolhorn en Schoorldam weer terug naar Alkmaar.

Het was prachtig weer en Danny heeft een heerlijke dag gehad. 135 kilometer is aanzienlijk meer dan hij straks in september dagelijks zal gaan fietsen. Echter, dan zal het parcours weer zwaarder zijn.

De voorbereidingen gaan dus lekker.

.

Hartelijk dank

Wij, Danny en Rolla en een aantal vrienden die meewerken aan de voorbereidingen voor de reis van Danny, willen iedereen van harte danken voor de overweldigende support die we hebben gekregen voor het initiatief van Danny doet het.
Ook al duurt het nog 2 maanden, we hebben al veel geweldige reacties, lieve woorden, donaties, kaarten en verdere ideeën gekregen van een grote groep mensen.
Er hangen inmiddels vele Danny doet het posters in zowel ons dorp, Egmond aan Zee, als op andere plekken.
Er zijn zelfs mensen die Danny helemaal niet kennen, maar wel gehoord hebben van zijn verhaal en voorgenomen reis, en op genereuze wijze hebben gedoneerd.
In ons tweede thuisland, Australië, worden ook diverse acties opgezet om geld op te halen voor de Vrienden van Heliomare.
We kijken erg uit naar de komende 2 maanden en naar de reis die Danny zal maken vanaf 9 september 2018.
Voor eenieder zou dit een enorme prestatie zijn, laat staan voor iemand die 3 jaar geleden een aantal beroertes heeft overleefd en niet in staat was om gek veel te doen.
Momenteel is Danny druk aan het trainen en hij gaat er, net als wij, van uit dat de reis die hij zal ondernemen een groot succes zal gaan worden.

Wellicht onnodig om te benoemen, maar het blijft natuurlijk zaak om Danny de komende 2 maanden te blijven steunen, in zijn voorbereiding en tijdens zijn reis.

We zullen onze best blijven doen om je op de hoogte te houden van dit mooie avontuur.

Zakelijke sponsors voor Danny’s fietstocht naar Alpe d’Huez

Er zijn al diverse bedrijven en accommodaties die Danny sponsoren of helpen bij zijn fietstocht van Egmond aan Zee naar Alpe d’Huez. Sommige met naam en toenaam, andere anoniem. Het kan allebei. Wil u Danny ook sponsoren, neem dan snel contact op.

Victorie Plaza, Sport & Wellness

 

’t Winckeltje Noten, kaas en wijn

’t Winckeltje Noten, kaas en wijn

 

’t Mannetje fietstechniek, o.a. voor revalidatiefietsen en andere aangepaste fietsen

 

Uw bedrijfsnaam of logo ook hier? Neem dan contact met ons op

 

Bed & Breakfast Saga

Bungalowpark Felsenhof 

 

Bed & Breakfast Les2M

Vertrekdatum en flyer

De definitieve vertrekdatum is bekend: Danny zal op zondag 9 september 2018 vertrekken vanuit Egmond aan Zee om dan een route van minimaal 1350 kilometer af te leggen richting Alpe d’Huez.

We hebben een flyer gemaakt. Indien je wilt, kun je Danny helpen door deze flyer te printen en op te hangen. Bijvoorbeeld op je raam, in je winkel, restaurant of (ander) bedrijf.